Американската верига от хотели Hyatt се превърна в най-голямата международна хотелска

...
Американската верига от хотели Hyatt се превърна в най-голямата международна хотелска
Коментари Харесай

Ребрандиране за милиони създаде най-голямата хотелска верига у нас

Американската верига от хотели Hyatt се трансформира в най-голямата интернационална хотелска верига в България и като брой хотели (7), и като брой кревати (повече от 5 000). Припомняме, че преди ден компанията анонсира откриването на четири актуализирани хотела по българското Черноморие, както и идното разкриване на реновиран хотел в Правец те ще бъдат ръководени от локалната компания Terra Way Investment Group.

" Интересно, също по този начин е и разнообразието във връзка с вида хотели - градски (Hyatt Regency Sofia), курортен (Hyatt Regency Pravets Resort), морски (Dreams Sunny Beach Resort & SPA, Secrets Sunny Beach Resort & SPA, Alua Helios Bay и AluaSun Helios Beach), предоставяната услуга - единствено настаняване или всичко включено в цената, както и във връзка с категорията - от три до пет звезди ", коментира пред money.bg Лъчезар Тодоров изпълнителен шеф Terra Way Investment Group.
 Снимка 618594
Източник:

В момента Hyatt менажира хотели под общо 24 свои марки, като в България към този момент са показани 5 от тях.

Потенциалът на българския пазар 

България има значителен капацитет за вложения в хотелския бизнес във всички негови браншове, безапелационни са от сектора. Броят на брандираните хотели в София, въпреки и да се усилва непрестанно, е към момента несъпоставим с опциите, а и с общата леглова база. Още по-малък е процентът на брандираните хотели в курортите на Черно море, означават от Terra Tour Service.
 Hyatt отваря четири хотелски комплекса по българското Черноморие
Американска верига с хотел в София стъпва на българското Черноморие с четири нови 5-звездни комплекса

Веригата спонсорира една от най-престижните международни награди в региона на архитектурата, постоянно наричана " Нобелова премия за архитектура "

" Едновременно с това в България имаме съществени и положителни обичаи в туризма, без значение от всички рецензии и обичайния ни нихилизъм. Това е добре пристигнало за интернационалните компании, които със относително малко старания, могат да надградят продукта и да дават присъщото за тях обезпечено качество ", акцентира Лъчезар Тодоров.

Големите верига търсят надеждни сътрудници в забавните за тях дестинации.

Той допълни, че Terra Way Investment Group се е оказала в преференциалната обстановка - да може да предложи прелестни хотели, с добра история и известност и на неповторими места.

" Това точно направи съдействието ни с Hyatt International толкоз сполучливо и относително бързо. В последна сметка, в действителност, за по-малко от пет години броят на хотелите в България се усили от един до седем ", отбелязва Лъчезар Тодоров.
 Снимка 618592
Източник:

Това развиване е подкрепено от съществени вложения. Обичайно те са сметка на компанията - притежател, само че случая, Hyatt също взе участие в многомилионната инвестиция за ребрандиране на хотелите - както на морето, по този начин и в Правец.

След откриването на четирите Черноморски курорта чиновниците на Hyatt ще набъбнат с към общо 200 души и по този начин през летния сезон компанията ще има съвсем 1 500 чиновници.

Припомняме, че в през септември 2022 година стана ясно, че морските хотели на някогашния общоприет шеф на " Лукойл България " Валентин Златев минават от марката RIU под марката Hyatt.

 Снимка 618591
Източник:
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР